намери твоя HOMEMAX координатор електронен магазин (9.00-18.00 часа): 0882 820 410 / eshop@home-max.bg национален телефон: 0800 150 80  
   
homemax  

Мистичният дух на спалнята

Мистичният дух на спалнята

Всеки цвят си има своята символика. „Обличането“ на спалнята в определена тоналност говори за отношението на обитателите й към уединението и интимността.
Цветовете са един от най-важните щрихи в една стая и придават определена виталност на помещението. Ето, какво послание носят те:
 Червено и розово: използвайте червеното, за да направите една наистина смела и леко агресивна декорация. Може да изберете и по-мекото розово, за създаване на по-чувствено и нежно настроение.
Знаете ли, колко много нюанса има рубиненото? Много – над 50, от керемидено до оранжево-червено. А, знаете ли кой е цветът на 2015 година? Това е марсала, който също има голяма тоналност, но най-общо казано е смесица от земнокафяво/землистокафяво и червено. Ето защо, това не е само модерен цвят, а отразява влиянието на природата върху хората.
 Оранж - оранжевите тонове са идеални за създаване на топла и уютна спалня и помага за възпламеняване на въображението.
 Жълто - изберете го, за да създадете ярка и оптимистична стая, която излъчва щастие.
 Зелен – основният цвят на майката природа. Той успокоява очите и може да се комбинира със син или жълт, за да се създаде една наистина спокойна атмосфера. Зеленото също има много нюнси, като може да се спрете на стени с различен нюанс на резеда. Тези които са обърнати към светлината, трябва да са по-наситени.
 Син – цветът който се свързва с чистота, свобода, небе и шир. В спалнята би създал усещане за пространственост.
Всички тези цветове и още много различни латекси може да намерите в HomeMax. Ако не усетите и не почувствате своят, може да избирате между различни видове и разцветки тапети. Техните орнаменти са както модерни, така и в ретро стил.
След като изберете цветът на своята спалня, ние от HomeMax, може да ви консултираме и за нейното обзавеждане, както и дребните детайли, които да завършат нейната уникалност, защото нали занете: Един дом, много идеи!

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм