намери твоя HOMEMAX координатор електронен магазин (9.00-18.00 часа): 0882 820 410 / eshop@home-max.bg национален телефон: 0800 150 80  
   
homemax  

Ел. услуги

Ел. услуги

Ел инсталации

В ежедневието ние постоянно използваме електричество. С негова помощ работят всичките ни електроуреди. Затова токът трябва винаги да функционира пълноценно – в противен случай това води до сериозни проблеми и до невъзможност за извършване на битовите ангажименти.

Ние може да изградим Вашата нова или да преработим старата Ви електрическа инсталация, независимо дали се отнася за апартамент, къща и офис или за големи търговски и индустриални обекти. Полагането или ремонта на ел инсталацията се извършва по всички установени стандарти от наши квалифицирани ел техници. 

Срок за изпълнение

Срокът за изграждане  или ремонта на ел инсталацията зависи от вида и големината на обекта, за който ще бъде изпълнена поръчката. Ако имате конкретни виждания, относно срока на изпълнение, те ще бъдат взети под внимание при изготвянето на офертата и изпълнението на поръчката. 

Цена на работа

На входа на всеки хипермаркет HomeMax има обособен център, в който ще получите максимално адекватна информация от наш специалист, който ще Ви консултира, ще съгласува удобна дата за предварителен оглед и ще изготви индивидуално ценово предложение, съобразено с Вашите изисквания и предпочитания. 

Задължително ли е материалите да бъдат закупени от HomeМax? 

Не е задължително материалите за ел инсталацията да бъдат закупени от нас. Ние ще се постараем да Ви бъдем полезни независимо от къде сте ги закупили. 

Защо да избера HomeМax?

В HomeМax Ви предлагаме качествено изпълнение в предварително определен срок. За всички извършени от нас строително-монтажни работи получавате писмена гаранция.

В кои градове се предлага услугата?

HomeMax осигурява изпълнението на строително-монтажни работи в цялата страна. За повече информация можете да се свържете с Център за строителни услуги в някой от нашите магазини:

HomeMax в София Владимир Вазов

HomeMax в София Люлин

HomeMax в Стара Загора

HomeMax в Пловдив

HomeMax в Бургас 1

HomeMax в Плевен

HomeMax във Варна

HomeMax в Русе

HomeMax в Бургас 2

 

Информация може да получите също на нашия безплатен национален телефон: 080015080 или да пуснете запитване.

 

Направи запитване
*
*
*
*
*
*

* задължителни полета

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм