намери твоя HOMEMAX координатор електронен магазин (9.00-18.00 часа): 0882 820 410 / eshop@home-max.bg национален телефон: 0800 150 80  
   
homemax  

Шпакловки и боядисване

Шпакловки и боядисване

Шпакловки, мазилки и боядисване 

Преди да "облечем" стените в цветове, трябва да ги подготвим. Шпакловката е онази задължителна част от ремонта, която придава гладкост и добър вид на повърхностите на стените и таваните. Каквато и шпакловка да изберете, като се започне от класическите варови и циментови до гипсовите шпакловки, това е процес, който изисква майсторство и умение.

В HomeMax разполагаме с висококвалифицирани специалисти в полагането на шпакловки, замазки, мазилки и различни видове боядисване. Предлагаме гъвкаво и професионално обслужване, без значение от обема на необходимите дейности. Екипите ни отговарят на всички въпроси и изготвят оферти в най-кратки срокове. Мнението и съветите, които даваме на нашите клиенти са такива, каквито бихме дали, ако ние бяхме собственици на техните имоти.

Срок за изпълнение

Срокът за изпълнение зависи от обема и вида на предвидените строително-монтажни дейности и операции, които искате да бъдат извършени. До 24 часа с Вас ще се свърже наш сътрудник; ако имате конкретни виждания относно срока на изпълнение, те ще бъдат взети под внимание при изготвянето на офертата и изпълнението на поръчката.

Цена на работа

На входа на всеки хипермаркет HomeMax има обособен център, в който ще получите максимално адекватна информация от наш специалист, който ще Ви консултира, ще съгласува удобна дата за предварителен оглед и ще изготви индивидуално ценово предложение, съобразено с Вашите изисквания и предпочитания. 

 

Нашите цени започват от:

 

Шпакловка  м2 9 лв
Боядисване, цветно м2 8 лв
Боядисване, бяло м2 6 лв

 

*цените са за София и са ориентировъчни, зависят от големината и спецификата на помещението.

 

Задължително ли е материалите да бъдат закупени от HomeМax?

В нашите хипермаркети HomeMax разполагаме с голямо разнообразие от различни видове шпакловки, замазки, мазилки и бои, но не е задължително материалите да бъдат закупени от нас. Ние ще се постараем да Ви бъдем полезни независимо от къде сте ги закупили.

Защо да избера HomeМax?

При нас ще намерите освен богат асортимент от шпакловки, така и подходящи за тях допълнителни аксесоари, като маламашка, шпакли, покривен найлон, тиксо и др.

В HomeМax Ви предлагаме качествено изпълнение в предварително определен срок, изгодни цени, доставка до дома, разсрочено плащане и гаранция за всички извършени от нас строително-монтажни работи.

В кои градове се предлага услугата?

HomeMax осигурява изпълнението на строително-монтажни работи в цялата страна. За повече информация можете да се свържете с Център за строителни услуги в някой от нашите магазини:

HomeMax в София Владимир Вазов

HomeMax в София Люлин

HomeMax в Стара Загора

HomeMax в Пловдив

HomeMax в Бургас 1

HomeMax в Плевен

HomeMax във Варна

HomeMax в Русе

HomeMax в Бургас 2

Информация може да получите също на нашия безплатен национален телефон: 080015080 или да пуснете запитване.

 

 

 

 

 

Направи запитване
*
*
*
*
*
*

* задължителни полета

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм