намери твоя HOMEMAX координатор електронен магазин (9.00-18.00 часа): 0882 820 410 / eshop@home-max.bg национален телефон: 0800 150 80  
   
homemax  

ВиК услуги

ВиК услуги

ВиК услуги

Може да се възползвате от нашите ВиК услуги. Изгражадането или ремонта на Вашата водопроводна и канализационна система ще се извърши ефективно и качествено от наши опитни водопроводчици. 

Срок за изпълнение

Срокът за изграждане или ремонта на ВиК инсталацията зависи от вида и големината на обекта, за който ще бъде изпълнена поръчката. Ако имате конкретни виждания, относно срока на изпълнение, те ще бъдат взети под внимание при изготвянето на офертата и изпълнението на поръчката.

Цена на работа

На входа на всеки хипермаркет HomeMax има обособен център, в който ще получите максимално адекватна информация от наш специалист, който ще Ви консултира, ще съгласува удобна дата за предварителен оглед и ще изготви индивидуално ценово предложение, съобразено с Вашите изисквания и предпочитания.

 

Задължително ли е материалите да бъдат закупени от HomeМax?

Не е задължително материалите необходими за ВиК системите да бъдат закупени от нас. Ние ще се постараем да Ви бъдем полезни независимо от къде сте ги закупили.

Защо да избера HomeМax?

В HomeМax Ви предлагаме качествено изпълнение в предварително определен срок. За всички извършени от нас строително-монтажни работи получавате писмена гаранция.

В кои градове се предлага услугата?

HomeMax осигурява изпълнението на строително-монтажни работи в цялата страна. За повече информация можете да се свържете с Център за строителни услуги в някой от нашите магазини:

HomeMax в София Владимир Вазов

HomeMax в София Люлин

HomeMax в Стара Загора

HomeMax в Пловдив

HomeMax в Бургас 1

HomeMax в Плевен

HomeMax във Варна

HomeMax в Русе

HomeMax в Бургас 2

 
Информация може да получите също на нашия безплатен национален телефон: 080015080 или да пуснете запитване.

Направи запитване
*
*
*
*
*
*

* задължителни полета

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм